– Glad att han spelar för oss nu

Bild till nyheten – Glad att han spelar för oss nu
Trent Alexander-Arnold var mycket nöjd med de tre poängen mot Midtjylland och imponerades av Diogo Jotas insats. Även Rhys Williams fick beröm av högerbacken.

Liverpool höll nollan hemma på Anfield och tog tre poäng när Midtylland gästade under tisdagen. 

– Det var tufft, det är Champions League, så man förväntar sig ingenting annat, sa Trent Alexander-Arnold till Liverpoolfc.com efter slutsignalen.

– Vi höll nollan, vilket vi är glada över, och spelade godkänt. Vi gjorde jobbet. Det var inte vår bästa match, men vi vann. Tre poäng i en tuff grupp kan man aldrig ta för givet. 

När Fabinho tvingades kliva av i den första halvleken ersattes han av unge Rhys Williams som gjorde blott sitt andra Champions League-framträdande.

– Jag tycker att han är en fantastisk spelare, det har han visat under de senaste veckorna, sa Alexander-Arnold.

– Han spelade inte mycket med oss under förra säsongen, men han har visat denna säsong hur duktig han är. Managern litar på honom och han har fått en del speltid. Att bara bli inkastad sådär på den här nivån är tufft, men han satte inte en fot fel.

– Jag tror helt klart att han kommer att finnas med i managerns tankar inför helgen.

Alexander-Arnold stod för assisten till Liverpools första mål i matchen. Nyförvärvet Diogo Jota var fri vid den borte stolpen och kunde skjuta in vad som var klubbens 10 000:e mål.

– Det är precis vad man kan önska av ett nyförvärv. Han har anpassat sig jättebra både på och vid sidan av planen. Han passar bra in i laget. Jag tror att vi alla märkte vilken duktig spelare han är när vi mötte Wolves förra säsongen. Jag är glad att han spelar för oss nu.

– Förhoppningsvis har vi fler mål att vänta från honom. 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer