– Verkar inte påverkas av ryktena

Bild till nyheten – Verkar inte påverkas av ryktena
Fabinho ser inget konstigt med att det spekuleras om övergångar för stora namn som Mohamed Salah. Brassen menar att anfallsstjärnan verkar lycklig på Merseyside.

Mohamed Salah valde i december att genomföra en intervju med spanska AS, något som satte fart på spekulationer kring anfallarens framtid eftersom att både Barcelona och Real Madrid nämndes i samtalet.

Lagkamraten Fabinho ser dock inget konstigt att ett av världens största fotbollsnamn kopplas samman med andra klubbar.

– Det kommer alltid att finnas rykten om stora spelare. Salah spelar för Liverpool, en av de största klubbarna i världen. Jag tycker att det är normalt att han ryktas till andra lag, särskilt lag i andra ligor, säger han till ESPN Brasil.

– För mig framstår det oavsett vad som att han är väldigt lycklig här och jag är mycket nöjd över hur han har presterat denna säsong. Han kräver mycket av sig själv. Han vill vara den allra bästa. Han vill hjälpa laget och jobbar hårt för just det. 

– Så har han varit hela tiden, det har inte skett någon förändring. Han fortsätter att göra mål, något som alla vant sig vid. I omklädningsrummet pratar han, skämtar och skrattar ihop med alla spelare.

– Jag kan inte se att dessa rykten påverkar honom. Själv följer jag inte med på sådana typer av nyheter, så jag vet inte så mycket om det. Som sagt, spelare av hög kvalitet kommer alltid att ryktas till stora klubbar.

En annan typ av spekulation som uppstått efter Salahs intervju är att Liverpool förbereder ett förslag för ett nytt kontrakt för anfallaren vars nuvarande avtal löper ut om två och ett halvt år.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer