Ingen banderoll för Rashford

Bild till nyheten Ingen banderoll för Rashford
De flesta fotbollsupportrar i England är överens om att Manchester Uniteds anfallare Marcus Rashford har gjort ett fantastiskt arbete för att stötta fattiga barnfamiljer under pandemin. Det har till och med diskuterats om att han ska hyllas på Anfield under söndagens rivalmöte.

Efter att det konservativa partiet röstade ned Labours förslag om att det skulle finnas tillgång till gratis skolmåltider även under skolloven, skapades ett initiativ om insamling till fattiga barnfamiljer i Storbritannien. Marcus Rashford drog igång detta projekt, mycket på grund av att han själv växte upp under fattiga förhållanden i södra Manchester. Anfallaren har fått mycket beröm för att han har kritiserat premiärministern Boris Johnson och den konservativa regeringen.

Även många Liverpool- supportrar har hyllat Marcus Rashfords arbete vid sidan om fotbollen. På sociala medier har det varit diskussioner om att United- spelaren ska hyllas med en banderoll på The Kop under söndagens match, då publiken inte kan vara på plats ge honom applåder. Enligt Liverpool Echo finns det inga planer på en sådan banderoll . När matcherna har spelats inför tomma läktare, har The Kopp varit välfyllt med banderoller. På söndag kommer den bortgångna artisten Gerry Mardsen hedras på The Kop. Det kommer stå " You'll Never Walk Alone" på banderollen.


17 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer