Så informeras anställda om superligan

Bild till nyheten Så informeras anställda om superligan
Liverpools vd har i ett mail till de anställda utvecklat tankegångarna kring "The Super League".

The Athletic har läst ett mail som Billy Hogan, Liverpool FC:s vd, skickat till klubbens anställda idag för att informera om den nya europeiska superligan som ser ut att bli verklighet.

"Kära kollegor. Ni har sett meddelandet som publicerades sent igår kväll om att Europas ledande fotbollsklubbar går samman och skapar en ny turnering som ska spelas mitt i veckan, the European Super League, som styrs av de grundande klubbarna," inleder Hogan innan han tog upp en del saker som var i princip en kopia av gårdagens pressmeddelande från klubben.

I mailet fanns dock en del ny information om hur klubben ser på sitt deltagande.

"Superligan är europeisk fotbolls framtid och om vi vill fortsätta vår resa som en ekonomiskt hållbar klubb med ambitionen att växa och fortsätta att vinna titlar så borde vi absolut vara en del av den här processen och ha en plats runt bordet istället för att stå utanför den gruppen."

"Vi vet att detta offentliggörande har möts av starka känslor inom sporten och på andra håll, men vi tror att detta beslut är det bästa för de långsiktiga intressena för Liverpool Football Club."

"Det är viktigt att konstatera att detta är början på resan och vi kan nu inleda processen tillsammans med er, supportrar och aktieägare för att forma processen på rätt sätt."

"Det kommer att framkomma mycket mer information längre fram."


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer