– Förhoppningsvis blir det inte av

Bild till nyheten – Förhoppningsvis blir det inte av
James Milner erkänner att han inte gillar idén om en superliga och hoppas att den inte blir verklighet.

Det mesta av försnacket inför Liverpools match mot Leeds handlade om nyheten om den nya europeiska superligan, där Liverpool ska ingå.

Efter matchen, som slutade 1-1 efter ett sent kvitteringsmål från Leeds, fick James Milner frågor om hur han ser på den nya turneringen.

– Vi har försökt att koncentrera oss på matchen, det är såklart mycket som händer just nu, för oss gäller det att vara professionella och fokusera på matchen eftersom det är det enda vi kan påverka, inledde mittfältaren i en intervju med Sky Sports.

– Vi fick reda på allting samtidigt som alla andra, när det kom på tal igår, det var första gången vi hörde om det. Precis som för många andra så uppstår det många frågor.

– Om jag ska säga vad jag personligen tycker om det så gillar jag det inte, förhoppningsvis blir det inte av. 

Milner fick en följdfråga om vad det är han inte gillar med superligan.

– Troligtvis på grund av samma anledningar som lyfts fram under det senaste dygnet. Vi har försökt att fokusera på matchen, men jag kan tänka mig vad som sagts om det och jag tror att jag håller med om det mesta.

När spelarna anlände till Elland Road möttes de av en grupp supportrar som visade sitt missnöje.

– Vi spelare har inte haft någonting att säga till om, så jag kan känna att mottagandet var lite orättvist. Vi är här för att spela fotboll och kan inte kontrollera vad som händer, för oss handlar det om att göra vad vi kan för att avsluta säsongen starkt.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer