Vill sälja Karius i sommar

Bild till nyheten Vill sälja Karius i sommar
Loris Karius kommer att ansluta till truppen när försäsongen startar 12 juli, men ska inte finnas med i Jürgen Klopps framtidsplaner.

Lorius Karius har varit utlånad sedan mardrömsfinalen i Champions League där han bjöd Real Madrid på två mål.

Först blev det två år på lån i turkiska Besiktas och inför den gångna säsongen lånades han ut till Union Berlin i Bundesliga där han hade stora problem att få speltid. 

Denna sommars transferfönster blir sista chansen för Liverpool att få in pengar för 27-årige målvakten vars kontrakt löper ut 2022. Liverpool Echo skriver att Karius kommer att ansluta till truppen när försäsongen drar igång, men de meddelar samtidigt att klubben inte kommer att stå i vägen för en permanent övergång. 

Enligt lokaltidningen har klubben inte satt någon prislapp på tysken, men det sägs att de inte är under någon som helst press att acceptera allt för låga bud. Det är dock osannolikt att de kan få tillbaka de £4,7M de köpte honom för från Mainz 2016 med tanke på hur målvakten presterat under åren samt det faktum att han sitter på ett utgående kontrakt.

Att Karius inte har någon framtid på Merseyside kommer inte som någon chock med tanke på att Adrián i dagarna kritade på en kontraktsförlängning samt att både Alisson Becker och Caoimhin Kelleher väntas erbjudas förlängningar under sommaren.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer