– Visar att han är bäst i världen

Bild till nyheten – Visar att han är bäst i världen
Tyler Morton hyllar Jürgen Klopp för dennes förmåga att lyfta fram och ge unga talanger chansen i A-laget.

Tyler Morton fick mot Preston göra sin allra första start för Liverpools A-lag. Han hjälpte sitt lag till seger med en mycket fin insats på det centrala mittfältet.

– Det är väldigt mycket känslor nu, konstaterade Morton i en intervju med Liverpoolfc.com efter slutsignalen.

– Hela min familj är här, även mina vänner, de var här och tittade på mig så det blir känslosamt.

– Att få applådera supportrarna på slutet, det är en dröm som går i uppfyllelse, jag har sett lagets matcher sedan jag var tre eller fyra år gammal. Jag kan inte riktigt sätta ord på det.

Liverpool tog sig vidare till kvartsfinal i Ligacupen trots att de inte riktigt fick spelet att stämma.

– I slutändan är det en cupmatch och allt handlar om att vinna. Om man förlorar åker man ur så det handlade om att få med sig ett resultat. Vi är Liverpool, vi vill vinna varje match vi spelar, så vi är glada över att ha tagit oss vidare.

Morton erkänner att det tog några minuter innan han hittade in i matchen på allvar.

– Ja, jag är inte så van vid A-lagsfotboll, men förhoppningsvis kan jag få fler chanser att visa vad jag kan. Det är inte som i U23- eller U18-matcherna, här kan man knappt höra vad man själv tänker. Supportrarna är högljudda och det är ett tufft test, men det är någonting jag gillar.

– Det handlar om att visa upp sig för managern. Managern ger oss chanser och han är en av världens bästa när det kommer till just det. Han har gett mig, Neco, Owen, Harvey Blair, Conor, Elija och Kaide chansen. Det är precis vad vi behöver. Vi gör vårt bästa för att imponera.

– Managern ger oss mycket beröm, han vill att vi ska prestera så bra som möjligt och han visar att han är världens bästa manager i hur han ställer upp med ett ungt lag och fortfarande får med sig resultat.

Mittfältaren är redo att ta chansen om han skulle få förtroendet även i kvartsfinalen.

– Jag tar varje match som den kommer, oavsett vilken match det är. Vi får se hur det går, om jag finns med i managerns planer eller inte. Jag är glad över att vara en del av den här klubben.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer