Vet inte om han får stå finalen

Bild till nyheten Vet inte om han får stå finalen
Caoimhin Kelleher gjorde en fin match mellan stolparna när Liverpool tog sig till final i Ligacupen. Målvakten har spelat alla matcher på väg till finalen utom en, men om det blir han som får förtroendet på Wembley eller inte är inte uttalat.

Caoimhin Kelleher spikade igen på Emirates Stadium och hjälpte sitt lag att säkra en plats i Ligacupens final för första gången på sex år. 

Arsenal skapade inte särskilt många chanser där Kelleher sattes på några större prov, men i matchens inledning stod han för en jätteräddning på Alexandre Lacazettes frispark.

– Jag är självklart glad över att göra räddningar som håller laget kvar i matchen och ger oss en chans. Den räddningen kom vid en viktig tidpunkt när det stod 0-0 och det dröjde inte så länge efteråt innan Jota gjorde mål. Jag är väldigt glad över att jag kunde göra den räddningen, säger Kelleher till Liverpoolfc.com.

– Jag tycker att vi spelade bra i den första halvleken. Vi gjorde det där målet. Ett fint mål av Jots. I andra halvleken pressade Arsenal oss lite mer, vilket vi också trodde att de skulle göra, och vi försvarade oss väldigt bra. Sedan gjorde Jots ett mål till och avgjorde matchen.

– Jag såg på reaktionen från Jots att han kände att han var onside, det kan man se på spelarna. Jag tittade bort mot bänken där det också firades, så jag blev glad.

I finalen på Wembley väntar Chelsea. 

– Vi har en bra känsla, alla var överlyckliga i omklädningsrummet. Det var ett bra resultat, att vinna med 2-0 på Emirates ger dig ett lyft. Nu ser vi fram emot finalen. En final är en final och vi är glada att vara där. 

– Den här klubben vill självklart vinna titlar och detta är en chans till det. Vi kommer att åka till Wembley och ge allt, förhoppningsvis kan det ge oss segern.

Kelleher har varit ett självklart val för Jürgen Klopp i Ligacupen denna säsong, Alisson fick stå i första matchen mot Arsenal på grund av att han behövde speltid efter en tids frånvaro, men annars har det varit den unge irländarens ansvar att vakta målet i turneringen. Klopp har till och med kallat turneringen för Kellehers. 

Vem som får stå i finalen vet Kelleher dock ännu inget om. Självklart hoppas han få chansen.

– Förhoppningsvis, men vi får se. Det är fortfarande ett par veckor kvar till finalen så jag ska fortsätta att träna hårt så får vi se vad som händer. Vi får se om jag blir vald.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer