– Vi har mycket att jobba på

Bild till nyheten – Vi har mycket att jobba på
Jordan Henderson är besviken över lagets insats i ligapremiären mot Fulham.

Liverpool inledde Premier League-säsongen 2022/23 genom att ta en poäng borta mot Fulham. Laget kom inte alls upp i nivå, något som lagkapten Jordan Henderson håller med om.

– Det är en besvikelse, det bästa är nog att vi inte förlorade matchen, säger mittfältaren till Liverpoolfc.com.

– Vi hade några chanser mot slutet som kunde lett till en seger, men i det stora hela kan vi spela mycket bättre än vad vi gjorde. Jag är besviken både på resultatet och insatsen.

– Vi visste att det skulle bli tufft mot en nykomling. Vi visste det, så det finns inga ursäkter. Jag känner att vi var slarviga i stunder, vi spelade inte som vi brukar och då blir man straffad i Premier League. Det enda positiva är att vi reagerade på rätt sätt, i andra halvlek skapade vi mer och kunde ha vunnit, men ett kryss är nog rättvist.

Henderson berömmer inhopparna som satte fart på de rödas spel i den andra halvleken.

– Alla inhoppare gjorde det bra när de kom in. Det var ett stort plus. De gjorde verkligen skillnad. Darwin gjorde mål och vi kunde ha gjort ytterligare ett eller två. Vi har mycket att jobba på. Jag vet att det är första matchen för säsongen men vi ville inleda betydligt bättre än så här. 

– Det är dock långt kvar och vi måste förbättra oss snabbt. Vi har gott om tid på oss att förbereda oss inför nästa match och vi måste ta vara på den tiden.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer