Förbättrat kontrakt för Curtis

Bild till nyheten Förbättrat kontrakt för Curtis
Enligt The Times pålitlige reporter Paul Joyce kommer Liverpool inom kort att erbjuda 21-årige Curtis Jones ett förbättrat och förlängt avtal.

Curtis har tillhört klubben sedan nio års ålder och efter debuten i januari 2019 står han noterad för 81 matcher, 8 mål och 9 assist.

Klopp och hans stab har höga förväntningar på den unge scousern, som av och till har drabbats av jobbiga skadeavbrott. 

I höst har han exempelvis bara spelat sju matcher på grund av en stressreaktion i benet, som hade kunnat utvecklats till ett benbrott om han fortsatt att spela. 

Förra säsongen missade han sex veckor efter en märklig skada då han fick ett finger i ögat på träning. 

Managern ser dock fortfarande på den spelskicklige mittfältaren som en framtidsman och enligt Joyce (The Times) kommer Curtis att få ett förbättrat kontrakt med förlängning inom kort. 

Nuvarande kontraktet löper ut 30 juni 2025. 

Övriga kontrakt

Naby Keita och Alex Oxlade-Chamberlain sitter på utgående kontrakt och kan börja förhandla med andra klubbar den 1 januari. Det är ännu inte klart om klubben vill behålla duon – det mesta talar för det motsatta – eller om spelarna ens vill stanna.

James Milners ettårsavtal löper också ut den 30 juni.

Däremot förväntas 31-årige Roberto Firmino, vars kontrakt också löper ut i sommar, krita på en förlängning inom de närmaste månaderna. 

För bara några dagar sedan skrev 17-årige yttern Ben Doak på sitt första proffskontrakt och igår följde 19-årige mittfältaren Dominic Corness efter, som på senare tid tränat regelbundet med truppen efter starka insatser i U21 under hösten. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer