Bekräftat: Jones förlänger!

Bild till nyheten Bekräftat: Jones förlänger!
Curtis Jones har skrivit på ett nytt kontrakt med Liverpool som sträcker sig till sommaren 2027.

Uppgifterna om att Liverpool var beredde att erbjuda Curtis Jones ett nytt och förbättrat kontrakt visade sig stämma. Kontraktsförlängningen har nu bekräftats på klubbens officiella hemsida.

– Först och främst vill jag tacka tränarstaben som alltid har trott på mig, för att de har gett mig chansen, säger Jones som varit en del av klubben sedan U9-nivå.

– Självklart är jag överlycklig. Det var ett lätt beslut. Det är min barndomsklubb, jag är en scouser, jag har följt klubben i hela mitt liv, så ja, jag är överlycklig och taggad på att se hur framtiden kommer att se ut.

21-årigen har gjort 81 framträdanden för The Reds sedan debuten i januari 2019. Under den här perioden har han varit med och vunnit Premier League, FA-cupen, Ligacupen och Community Shield. Han har dessutom hunnit skriva historia som klubbens yngsta lagkapten någonsin då han bar bindeln i FA-cupsegern mot Shrewsbury Town i februari 2020.

Jones ser Liverpool som den perfekta klubben för honom.

– Jag tror att mitt mål, om jag hade varit i en annan klubb, hade varit att komma hit och spela. Men jag är här nu, sedan jag var sex år gammal, jag har gått hela vägen.

– Jag har stöttat laget i hela mitt liv och med det lag och den tränarstab vi har nu känns det som den perfekta platsen för mig. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer