Uppgifter: Överenskommelse nås i helgen

Bild till nyheten Uppgifter: Överenskommelse nås i helgen
Liverpool och Feyenoord väntas komma överens om en övergång för Arne Slot inom de närmsta dagarna. Slot ser också ut att få med sig två av sina stabmedlemmar till Merseyside.

Tidigare i veckan inledde klubbarna samtal för att hitta en lösning som möjliggör att Arne Slot blir den manager som ersätter Jürgen Klopp i sommar. 

Slot är så pass intresserad av jobbet att han själv gått ut i media och uttryckt sin önskan om att förhandlingarna ska tas i mål så att han kan bli Liverpools nye manager.

Daily Mails Lewis Steele och Sami Mokbel rapporterar nu att det inom Feyenoord finns en förväntan på att en överenskommelse kommer att nås. "Väl initierade källor tror att en överenskommelse kommer att nås i slutet av helgen," skriver dem. 

Det ryktas om att Liverpool kommer att betala cirka £8,8M för att få loss Slot, då är inga stabmedlemmar inräknade. Men nederländaren sägs vara inställd på att ta med sig assisterande tränaren Silke Hulshoff och "head of performance" Ruben Peeters. 

Hulshoff har jobbat tillsammans med Slot sedan 2022 då han tog klivet upp till A-laget från Feyenoords U21. Han har även haft en roll i det nederländska landslaget sedan 2023, vilket innebär att han redan har god kontakt med Virgil van Dijk och Cody Gakpo. 

När det gäller Peeters så har han haft sin roll i Feyenoord sedan 2021. Han har tidigare berättat att de huvudsakliga arbetsuppgifterna i den roll han har är att minska risken för skador och se till att spelarna är i bästa möjliga form.

För att få loss Slot tillsammans med både Hulshoff och Peeters väntas Liverpool behöva betala cirka £13M, enligt Thisisanfield.com.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer