Medias reaktion: "Inget romantiskt farväl"

Bild till nyheten Medias reaktion: "Inget romantiskt farväl"
Liverpool sågas i engelsk press efter förlusten mot Everton som gör att titelhoppet i Premier League fick sig en rejäl törn.

The Independents Richard Jolly konstaterar att det var den sämsta derbyinsatsen under Jürgen Klopps tid i Liverpool.

"Nu har Jürgen Klopp ännu en anledning till att han inte kommer sakna Merseysidederbyt. Hans sista resa till Goodison Park var den värsta."

"Under en kväll där Everton hade flera anledningar till att fira så slog de ut Klopps lag med ett resultat som i princip helt och hållet säkrar en 71:a säsong i följd av spel i högstaligan samt avslutade Liverpools titelkamp."

"'Ni förlorade ligan på Goodison Park' sjöng Evertonfansen. Klopp har gett dem mycket smärta under de senaste åtta åren. Till slut så fick han känna på hur smärtsamt ett Merseysidederby är för den som förlorar."

Titeldrömmen är över, skriver Telegraphs Chris Bascombe.

"Och så var de bara två. Titeldrömmen är över för Liverpool och Jürgen Klopp, de utdöende hoppet försvann helt och hållet när grannarna Everton såg till att laget åkte på det kanske tyngsta ligaresultatet under tyskens nio år långe styre."

"När det kommer till Merseysidederbyn i Klopp-eran så lämnade Liverpool det värsta till sist. Klopps farväl kommer inte att bli ett romantiskt sådant."

I Sky Sports-studion höll Jamie Carragher inte tillbaka i sin kritik.

David Lynch menar att det varit en sorglig avslutning på Klopps sista säsong.

Mirrors Alex Richards fokuserar på Mohamed Salahs bleka insats.

"Klopp valde att ta tillbaka Mohamed Salah i anfallet, men egyptiern har inte varit i toppslag på slutet och den formen höll i sig här."

"Efter returmatchen i Bergamo sa Klopp att han: 'inte var oroad' över Salahs form. Detta trots endast ett mål från öppet spel på de senaste sju matcherna och ett gäng matcher där han inte sett ut som sig själv."

"Han hade chanser här och fler skott i matchen än någon annan, men allt för ofta var det felträffar eller felriktade skott. Han kunde vara så där klinisk som han varit under sin rekordfyllda till på Anfield."

"För honom var det, kanske mer än för andra, en väldigt stor besvikelse."

Thisisanfields Matt Ladson har tappat hoppet om Darwin Nunez.

"Darwin Nunez kommer aldrig att vara svaret för Liverpool. Två är räcker för att göra en bedömning, sälj honom i sommar."

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer