Liverpooltrion som kan tänkas växa under Arne Slot

Bild till nyheten Liverpooltrion som kan tänkas växa under Arne Slot
Veckans speltips vänder sig till dig som gillar att betta på Liverpool i synnerhet och fotboll eller onlinespel i allmänhet.

Snart är vi framme vid vägs ände på den stora Jürgen Klopp-regimen. Personen som uppges ta över klubben som huvudtränare är Feyenoords Arne Slot, ett något otippat val sett till de andra tränare som varit på tapeten om en flytt. Men spelmässigt finns det stora poänger med att anlita honom.

Att många supportrar redan har huvudet i nästa säsong är knappast särskilt förvånande. Kommer man att fortsätta vara titelkandidater även utan Klopp, eller ska fansen få sitt tålamod testat?

En klurig tid kan vänta klubbens supportrar, men också för övriga Premier League-supportrar som följer omgångarna och de som bettar på de olika matcherna. Brukar du spela på Liverpools matcher och känner dig osäker på hur du ska tackla det annalkande tränarskiftet? Då kan du via en spelsajt som Passagen leta upp de spelbolag som har bäst odds och vassa tips från experter.

Tre Liverpoolspelare att hålla utkik efter  

Under Arne Slot förväntas Liverpool att spela med en 4-2-3-1-formation när laget har bollen, och då med två sittande mittfältare för att föra spelet centralt genom deras första presslinje. Slot föredrar även att spela med väldigt högt tempo, något som åren under Klopp onekligen förberett spelarna inför. Men vilka spelare kan tänkas kliva fram lite extra under Slot?

En spelare vi måste lyfta fram är förstås Slots landsman Cody Gakpo, den stora anfallstalangen som ännu inte riktigt infriat sitt löfte i klubben och som fallit till att bli Klopps femteval när alla forwards är friska. Slot har gjort sig känd för att gilla spelare som kan spela på flera positioner och detta är onekligen något som Gakpo kan. Att han dessutom är holländare lär bara vara till hans fördel, så kanske kan Gakpo ta viktiga kliv under Slot.

Nästa spännande spelare att följa under Slot blir förstås klubbens egen fostrade stjärna Trent Alexander-Arnold som varit en enorm del av Klopps framgångar. På senare tid har man experimenterat allt mer med honom i en mittfältsroll, vilket är något att hålla extra koll på när Slot rattar spakarna.

Med den fenomenala passningsfot och förmåga att skjuta från distans som han besitter, kan det vara så att tränaren vill etablera “TAA” ännu mer på mitten av planen. Detta skulle kunna passa honom väl då han är känd för att ha brister i sitt försvarsspel, i synnerhet när motståndarna kontrar.

Sist men inte minst vill vi nämna Dominik Szoboszlai, den ungerske mittfältaren som började sin säsong så starkt och lovande för att senare tappa sin relevans. Men det råder inga tvivel om att det finns en oerhört spännande spelare i honom, och fansen får hoppas på att Slot kan få ut det bästa ur Szoboszlai och hans vassa blick för spelet.

Ingen av oss vet hur det kommer att gå för Slot och det Liverpool han förväntas ta över, men han har en ordentlig verktygslåda att arbeta med. Goda förutsättningar för att utmana i Premier League finns där, så länge han vet hur han ska använda dem bäst.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer